WeHelpen

Sinds het najaar van 2016 is gemeente Krimpen aan den IJssel lid geworden van WeHelpen. WeHelpen is een gratis digitaal platform waarbij vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld kan worden.

WeHelpen – Seniorenplatform

Een voorbeeld waarbij WeHelpen

U wilt een schilderijtje opgehangen in uw woonkamer, maar bent daar zelf niet toe in staat. Op dat moment kunt u een oproep plaatsen op de website van WeHelpen. Een hulpaanbieder uit de buurt kan hier vervolgens op reageren en het schilderijtje voor u ophangen.

Vacatures voor vrijwilligers

Wanneer  u vrijwilligerswerk wilt doen bij een vrijwilligersorganisatie in Krimpen biedt de website van WeHelpen uitkomst. Op de site van WeHelpen staan namelijk verschillende vacatures.  

WeHelpen biedt de mogelijkheid een hulpnetwerk aan te maken. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld samen met anderen zorgt voor een vriend of een familielid.

WeHelpen

Bent u niet zo handig met internet of met de computer en wilt u graag geholpen worden, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een account of bij het opstellen van een hulpvraag? Neem dan contact op met Lisanne Kuijpers of Chris van Rijswijk (KrimpenWijzer, telefoonnummer 0180-517590). Zij helpen u graag verder.

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waardering)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *