Willemse verhuizingen

“Als Willemse u verhuist hoeft u alleen nog aan uw sleutel te denken”

verhuizingen

Willemse Verhuizingen is het enige verhuisbedrijf in de Krimpenerwaard. Een verhuizing door Willemse heeft het ‘ons kent ons’ dorpsgevoel. U hoeft nergens meer aan te denken, dat doen zij voor u!

Dick en Els zijn eigenaar van Willemse Verhuizingen in Lekkerkerk. Al 15 jaar hebben zij het vertrouwen van de bewoners in de Krimpenerwaard. Tevreden klanten vertellen het voort en inmiddels weet vrijwel iedereen het: Verhuizen? Bel Willemse maar!

willemse verhuizingen

Verhuizen zonder zorgen

Je huis verlaten en al je spullen overbrengen naar een ander huis. Het is een ingrijpende gebeurtenis die meestal maar een paar keer in een leven voorkomt. En ook al is het nieuwe huis helemaal waar u naar heeft gezocht, het blijft spannend. Zal alles wel goed gaan, heeft u alles wel goed voorbereid? Met Willemse Verhuizingen hoeft u zich daar allemaal geen zorgen over te maken. Zij verzorgen uw verhuizing van A tot Z. Alleen, die sleutel dus, vergeet die niet!

“Inpakken, vervoeren, uitpakken, als u wilt kunt u zo in uw nieuwe huis trekken, zonder dat u er omkijken naar heeft”

willemse verhuizingen

Tekst: Thea van der Raaf | Foto’s: CameRamona fotografie

Dick: “Wij verhuizen veel senioren. Daar hebben we precies de juiste mensen voor. Senioren gaan doorgaans naar een kleinere woning. Geen zorgen, alles wat niet meer nodig is ruimen wij op.”

“Els en ik zijn heel flexibel in onze bedrijfsvoering. Die persoonlijke aanpak vinden we erg belangrijk, juist omdat we lokaal zijn. Netjes, betrouwbaar en toegankelijk, dat zijn onze uitgangspunten. Wilt u de wasmachine het huis uit? Wij doen dat voor u! Heeft u een plek nodig voor uw inboedel? Wij hebben geconditioneerde opslagruimten!”

“Het contact met de klanten maakt ons tot het bedrijf dat we willen zijn, want tevreden klanten daar worden wij blij van”

Willemse verhuist alles

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Willemse ook zakelijke verhuisprojecten. Met 5 grote vrachtwagens vervoeren ze alles van A naar B. Ze verzorgen bijvoorbeeld de logistiek voor de verkiezingen in de Krimpenerwaard, het interieur voor de scheepsbouw of alles, van papier tot bier, voor een evenement.

Voorstraat 126 |2941 EW Lekkerkerk willemse verhuizingen
0180 665 931 | info@willemseverhuizingen.nl

.

willemse verhuizingen

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Loading...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *