Winkels

Mijn computer doet het niet meer!

Wisja is in Lekkerkerk vaak de reddende engel. Bestanden kwijt, gehackt of gewoon een onderhoudsbeurt voor de computer of laptop.

Bij de tijd bij Brunott op de Koperwiek

Naast hele mooie ringen, kettingen en andere juwelen, zijn de horloges van bijzondere kwaliteit. Neem de tijd voor inspiratie.

Met Boudesteyn schoenen loop je weg

HalloKrimpen_oktober2018-BoudesteynSchoenen

Melkert lederwaren/Lederlux

Krimpen a/d IJssel – Editie 3 – 2018
Ga je vliegen? Koop dan wel een koffer met een TSA slot.

Bij Aafke, bloemen, planten en workshops

Krimpen a/d Lek – HK mei 2018
Bij Aafke zijn de workshops erg gezellig, moeder en dochter maken samen de mooiste kunstwerken.

Welzijnswarenhuis

Capelle a/d IJssel – Het gaat over gemak, mobiliteitshulpmiddelen, aangepast bestek, douchestoelen, wandbeugels etc. om het je makkelijker te maken nu we wat ouder worden.

Boudesteyn schoenen

Krimpen aan den IJssel – Lopen moet plezierig zijn, met of zonder steunzolen, maar laat het regelmatig nakijken of deze niet versleten zijn. Loop gerust bij Boudesteyn schoenen binnen.

Bij Aafke, bloemist

Bij Aafke maakt voor jou een prachtig boeket, waar jij blij van wordt. Zoek je een leuk teamuitje? Doe een workshop bij Bij Aafke in Krimpen aan de Lek.

Boudesteyn schoenen

Bij Boudesteyn schoenen in Krimpen a/d IJssel koopt u goed passende schoenen. Moeilijke voeten? Steunzolen nodig? Vraag het de voet- en houdingspecialist.

Zonwering en raambekleding: Paul & Paul

Paul & Paul is een speciaalzaak in kozijnen, zonwering en raambekleding. Op Stad en Landschap 23 in Krimpen a/d IJssel hebben zij een nieuwe showroom