Zonwering en raambekleding: Paul & Paul

Nieuw in Krimpen

Paul & Paul

MET ZONWERING COMFORT IN HUIS EN TUIN

Paul & Paul is een speciaalzaak in kozijnen, zonwering en raambekleding. Met de nieuwe showroom op het Stad en Landschap heeft Krimpen aan den IJssel er een winkel van betekenis bij.

 

 

“Van hele grote projecten, zoals het vervangen van kozijnen voor de Vereniging Van Eigenaren tot een rolgordijntje ophangen bij iemand op zolder. Zowel het een als het ander is voor Paul & Paul even belangrijk”

PAULenPAULSaartjepicturesFotografie-3

Arie en Fred van Paul & Paul

Uitbreiding

De broers Arie en Joop Paul begonnen 14 jaar geleden met hun bedrijfje vanuit de boerderij van hun ouders. Inmiddels is Paul & Paul uitgegroeid tot een bedrijf met 20 man personeel. De showroom in Krimpen aan den IJssel is een nieuwe uitbreiding. “In Krimpen is niets op het gebied van kozijnen, zonwering en raambekleding, dus wij kunnen hier wat voor de mensen betekenen. We hebben een prachtige showroom gemaakt, op een mooie locatie. Bij winkels en met voldoende parkeergelegenheid. Puur voor het gemak van de klant”, vervolgt Arie Paul.

Van gordijnen tot shutters

“In de showroom hebben we alles op het gebied van raambekleding, zonwering, kunststof- en houten puien. Van gordijnen tot shutters. De klant hoeft niet ver meer om zich te oriënteren. We hebben een aantal betrouwbare leveranciers waarmee we al jaren zaken doen. Van begin tot eind heeft Paul & Paul alles in eigen beheer”, legt Arie

uit. “We werken met door ons zelf opgeleide mensen. Al ons personeel kan de klant te woord staan en verder helpen. Dat is voor de klant duidelijk. Er kan natuurlijk altijd iets zijn, maar het wordt direct door ons opgelost.”

Ervaringsdeskundige

De nieuwe showroom wordt beheerd door Fred Meijer. Fred heeft 25 jaar ervaring in deze branche en is het gezichtnvan Paul & Paul in Krimpen. Klanten kunnen zich in de showroom over alle mogelijkheden laten informeren. Daarna komt Meijer desgewenst thuis, vrijblijvend, opmeten en adviseren.

Laatste trends

Paul & Paul gaat mee met de laatste trends. Zoals de bediening van zonwering via de iPad. Een andere trend, overgewaaid vanuit vakantielanden, is een vaste overkapping. “Onze overkappingen zijn speciaal aangepast aan het Nederlandse klimaat, met verstelbare lamellen en heathers voor ‘s avonds. Zo is het behaaglijk loungen met een product van Paul & Paul.”

Tekst: Thea van der Raaf
Foto: Saartjepictures Fotografie

Stad en Landschap 23
2923 BK Krimpen a/d IJssel
Tel: 0180 – 229 229

info@paulenpaul.nl

1 ster2 sterren (No Ratings Yet)
Laden...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *